CCCB-Trobada amb Hanif Kureishi | Barcelona

CCCB-Trobada amb Hanif Kureishi

Qué está pasando?

CCCB- Trobada amb Hanif Kureishi
Un diàleg amb el polifacètic escriptor britànic
Aprofitant la presentació en català i castellà de la seva última novel·la, conversem amb l’escriptor britànic Hanif Kureishi, autor de llibres com El buda del suburbi i Una cosa per explicar-vos, i guionista de pel·lícules com Sammy y Rosie se lo montan i La meva preciosa bugaderia.
Hanif Kureishi és un escriptor polifacètic que, al llarg de la seva carrera literària, ha conreat diferents gèneres. És novel·lista, assagista, dramaturg i guionista de cinema. En les seves obres, ha abordat temes com la raça, el nacionalisme, la immigració i la sexualitat. El 2008, The Times el va incloure en la llista dels cinquanta millors escriptors britànics des del 1945.  
La novel·la Res de res (Anagrama, 2018; en castellà Nada de nada) explica la història d’un triangle amorós format per un director de cinema d’edat avançada i salut delicada, la seva dona i un crític jove. Fent gala del seu humor més canalla, Kureishi explora les desgràcies de la vellesa i la decrepitud física, la sordidesa dels con­flictes matrimonials i sexuals, i els mecanismes se­crets de la creativitat artística. El resultat: una tragicomèdia negríssima, una novel·la ferotge, procaç, desoladora i molt divertida.
Informació pràctica:
Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda)
Hi ha servei de traducció simultània anglès - català

Cuándo?

18:30 Horas, miércoles, 03 de octubre 2018

Dónde?

CCCB
Montalegre, 5. 08001 Barcelona.

Qué hay de nuevo en Barcelona

Más eventos en Barcelona