Concert A banda da Loba - Presentació "Bailando as rúas" | Barcelona

Concert A banda da Loba - Presentació

Qué está pasando?

Prenent el seu nom de la bandolera gallega del segle XIX "Pepa a Loba", està integrada per cinc dones que van decidir unir les seves trajectòries individuals per donar veu a aquest nou projecte, destaca la creació d'un repertori propi basat tant en lletres de la seva autoria com en musicalizatcions de poetes cèlebres de Galícia o altres textos presos dels poemaris d'escriptores contemporànies com Rosalía Fernández Rial o Celia Parra. Tot això, sota un estil eclèctic i heterogeni que està influenciat pel rock, pel pop, pel folk... I fa del seu repertori un fantàstic calidoscopi musical. En aquest moment estan presentant el seu primer treball discogràfic "Bailando as rúas”, en el qual van comptar amb la producció musical d'Adrián Saavedra i les col·laboracions de les reconegudes artistes gallegues Guadi Galego i Tanxugueiras. Després de presentar el seu primer disc a mig centenar de llocs de Galícia durant aquest any, salten les fronteres per portar la seva música a Catalunya. 

Per a aquest concert tan especial s'acompanyaran a l'escenari d'artistes locals de gran prestigi com el percussionista Antonio Sánchez Barranco (que ha col·laborat amb Coetus, Silvia Pérez Cruz, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach...) o dels catalans que conten en gallec a Rosalía de Castro, O Val das Mouras.

A banda da Loba són l’Estela Rodríguez (violí), l’Andrea Porto (baix), l’Inés Mirás (guitarra), la Marcela Porto (bateria i percussions), i la Xiana Lastra (veu).
 
 

Entradas desde 8,00 €

Cuándo?

21:00 Horas, sábado, 15 de diciembre 2018

Dónde?

Centre Artesà Tradicionàrius C.A.T.
Travessia de St Antoni, 6
08012 Barcelona
España

Qué hay de nuevo en Barcelona

Más eventos en Barcelona