Curso intensivo Mindfulness Barcelona · 2 marzo 2019 | Barcelona

Curso intensivo Mindfulness Barcelona ·  2 marzo 2019

Qué está pasando?

MINDFULNESS per millorar l'estrès i el benestar emocional a La Vida diària, personal i professional
Mindfulness significa ser conscient del moment present, fent atenció de forma intencionada, sense jutjar-ho, acceptant-ho tal com és (sense valorar si ens agrada o no) i sense tractar de controlar-ho.
Els estudis neurocientífics realitzats demostren que la seva pràctica regular redueix l'estrès i ansietat, a més a més, facilita l'atenció i concentració en les tasques diàries, alhora que millora les relacions interpersonals, la presa de decisions, la resiliència i el benestar en general. 
Si et costa concentrar-te, et costa dormir, t'alteres fàcilment i perds el control, necessites estar més present o et costa gestionar les emocions, aquest curs et donarà eines senzilles per aplicar en el teu dia a dia personal i professional.
A QUI VA ADREÇAT
És un curs orientat al públic adult, a persones interessades en aprendre la pràctica del Mindfulness o en reduir l’estrès i l'ansietat, millorar la gestió emocional i millorar l’atenció i concentració, incorporant-ho a la vida diària. 
PLACES LIMITADES: Els grups són de màxim 12 persones per a un millor aprofitament del curs.
Horari: 
Curs intensiu d'iniciació 9:00-14:00 h.  Dissabte dia 2 de març de 2019 a BARCELONA (Eixample).
QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ
El preu inclou, el curs intensiu presencial grupal, esmorzar, documentació escrita i meditacions guiades per la pròpia formadora en mp3.
PROGRAMA
- Introducció al Mindfulness. Beneficis. Fonaments neurocientífics. - Impacte de les distraccions. Incertesa i ansietat. - Zones d'atenció, influència i preocupació. Mecanismes del cervell i estrès. - Pautes per a la pràctica de l'atenció plena a la vida quotidiana. - Respondre en lloc de reaccionar. - Pràctica formal i informal del Mindfulness. Exercicis fonamentals. - Exercicis pràctics de relaxació, meditació i moviment conscient per a vivenciar diferents estratègies, per a què cada persona pugui escollir practicar les que millor s'ajustin a les seves necessitats i preferències. - Metodologia: 20% teoria / 80% pràctica. 
QUÈ T’EMPORTARÀS DEL CURS INTENSIU?
• Eines per respondre conscientment a les situacions diàries en comptes de reaccionar-hi de forma impulsiva.  • Exercicis senzills de relaxació i desenvolupament de l'atenció i trucs per autoregular les emocions. • Una nova forma de relacionar-te amb les persones i el món que t'envolta. • Sortir amb les piles carregades al 100% i sensació de calma i serenitat. • Recursos: àudios i estratègies acuradament seleccionades perquè les puguis incorporar fàcilment en el teu dia a dia, com un hàbit més. Incloent-hi un pla d’entrenament per les primeres setmanes.
ALGUNS TESTIMONIS
"He sortit amb les piles carregades al 100%". Carmen "M'ha agradat la dinàmica en general i les tècniques són fàcilment aplicables. Ho recomano totalment". Enric "M’he adonat que és molt més senzill de fer del que m’esperava, i que amb petites accions, petits moments que hi dediqui cada dia pot canviar el meu pensament i actitud”. Maria “Marxo amb una sensació de relax i tranquil·litat molt agradable, i ganes de poder tenir-la sempre que em calgui, ja que en poca estona de dedicació es pot aconseguir”. Eva “M’emporto molts exercicis per practicar la concentració i tenir consciència de l’instant present”. Joan
UNA SETMANA ABANS del curs, si t'has inscrit, rebràs un email amb informació pràctica del curs.
Per a qualsevol dubte, pots enviar un whatsapp al 658560907 (Roser) o consultar directament la web AulaMindfulness i veure la disponibilitat de places actualitzada.
Gràcies pel teu interès! RC
 
PREGUNTES FREQÜENTS 
HI HA REQUISITS D'EDAT MÍNIMA PER PARTICIPAR AL CURS?
El curs està destinat a persones adultes, majors de 18 anys. 
COM PUC CONTACTAR AMB L'ORGANITZADOR SI TINC PREGUNTES?
Pots enviar un correu-e  a [email protected] o a [email protected] o enviar un whatsapp al 658 56 907
EN QUIN IDIOMA ÉS EL CURS?
Els materials estan disponibles en català i castellà. La impartició del curs és en català o castellà en funció de les preferències dels participants en cada curs.
QUINA ÉS LA POLITICA DE DEVOLUCIONS?
Si t'has inscrit, i per algun imprevist de darrera hora, no pots assistir en la data reservada, podràs utilitzar la teva inscripció i fer el curs, en una edició posterior del mateix curs que et vagi bé per data.  Normalment, els cursos es programen trimestralment (per veure totes les ciutats i dates, es pot visitar www.aulamindfulness.com
 

Entradas desde 70,00 €

Cuándo?

09:00 Horas, sábado, 02 de marzo 2019

Dónde?

Aragó, 308
Carrer d'Aragó, 308
08009 Barcelona
España

Qué hay de nuevo en Barcelona

Más eventos en Barcelona