K19-Lectura dramatitzada Copenhagen. P. Arquillué, R. Renom | Barcelona

K19-Lectura dramatitzada Copenhagen. P. Arquillué, R. Renom

Qué está pasando?

Kosmòpolis 2019
Lectura dramatitzada de Copenhagen. Pere Arquillué, Rosa Renom, Lluís Marco. Direcció de Ramon Simó. (El relat quàntic, Escena plural)
Lectura dramatitzada de l’obra de Michael Frayn, representada al TNC la temporada 2011 i que torna a Kosmopolis readaptada. El text explica la trobada a Copenhaguen de dos dels científics quàntics més destacats de la història, Niels Bohr i Werner Heisenberg. Tots dos protagonitzen una cèlebre discussió durant la Segona Guerra Mundial, en la qual Bohr intenta convèncer Heisenberg d’evitar qualsevol esforç per crear la bomba atòmica. La història de la humanitat hauria estat la mateixa si Alemanya hagués aconseguit el control quàntic de la matèria? 
Informació pràctica:
Preu per sessió: 7€ (+ despeses de gestió) /Preu reduït: 5€ (+ despeses de gestió) per a menors de 25 anys, Carnet Jove, carnet Biblioteques, jubilats, família nombrosa i família monoparental /Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent d'educació obligatòria (Per a les entrades gratuïtes, cal passar per taquilles del CCCB)
Lectura en català
 

Entradas desde 5,00 €

Cuándo?

21:15 Horas, jueves, 21 de marzo 2019

Dónde?

CCCB
Montalegre, 5. 08001 Barcelona.

Qué hay de nuevo en Barcelona

Más eventos en Barcelona