Punk In Drublic FEST / Barcelona | Barcelona

Punk In Drublic FEST / Barcelona

Qué está pasando?

Gasteiz | 1971 | Calling & Barna 'n' Roll PRESENTEN:
Punk In Drublic Fest 2019
Per primera vegada en la història tenim la gira Punk In Drublic Fest Europe a casa i comptarem amb els pares del Punk Rock NOFX y BAD RELIGION, junts per primera vegada en els nostres escenaris. I vindran acompanyats d'altres llegendes del punk rock californià: LAGWAGON, MAD CADDIES, LESS THAN JAKE, THE BOMBPOPS i a Vitoria-Gasteiz, per si fos poc, s'uniran els ANTI-FLAG.
NOFX - Bad Religion - Lagwagon - Less Than Jake - Mad Caddies - The Bombpops
✦ Divendres 17 de maig / BARCELONA @ Poble Espanyol de Barcelona
Barcelona ? http://bit.ly/Punk-in-Drublic-Barcelona
Hora ⏰ 18:30h
Lloc ? Poble Espanyol (Barcelona)
? Preu de llançament 44€ + despeses de gestió.
NOFX
Tornem a tenir els irreverents NOFX com a cap de cartell del festival que es van treure de la màniga prenent el nom del seu cinquè disc d'estudi Punk In Drublic. Després de 35 anys en actiu, Fat Mike, El Hefe, Melvin i Smelly aixequen odi i passions allà per on passen. Els de Califòrnia són un referent per a molts, arribant al capdamunt sense passar pel filtre dels grans mitjans tradicionals i sense perdre mai la seva irònica, imprevisible actitud Punk Rock.
BAD RELIGION
Encapçalant el festival al costat de NOFX, els Californians arriben amb nou disc sota el braç que sortirà al maig i amb aquesta gira faran la seva presentació. Sens dubte una de les institucions més fermes del món del Rock, i una de les peces claus per entendre el Punk tant a nivell instrumental com líric. El seu so és marca de la casa, el seu extens catàleg és una imparable història de hit after hit i el seu directe que no deixa respirar ni en els seus breus descansos i que no defrauda ni al més mínim.
LAGWAGON
La banda més estimada de l'escuderia Fat Wreck Chords torna amb les piles ben carregades per oferir de nou aquest espectacle que tant ens agrada, que és com si fos nit de Reis qualsevol dia de l'any; la seva música melòdica però salvatge i ràpida, marca un estil que fa que ens agradi als nens, als no tan nens, als més grans, i als que com nosaltres, mai van voler créixer.
MAD CADDIES
Potser una de les bandes més estimades del SkaCore, o senzillament Reggae, o simplement Punk, o bàsicament "comença a ballar i no paris fins a rebentar". Chuck i els seus porten fent de les seves des de mitjans dels noranta, i sent el seu estil tan difícil de definir, s'han alçat sempre al podi del Punk Rock californià fent la seva particular barreja que els porta sempre com a vencedors.
LESS THAN JAKE
Una de les principals bandes de l'Ska Punk americà ens visita deu anys després de la seva última gira. Amb una carrera que ja supera els 25 anys, la banda de Florida segueix connectant amb el públic, una interacció amb els fans que potser entenen com la seva missió principal, més enllà de les iròniques lletres i nits d'alcohol. "Sound The Alarm" és el seu últim EP de 2017 que portaran per fer-nos ballar al costat dels clàssics.
THE BOMBPOPS
La banda revelació de Fat Wreck apunta alt després del seu àlbum debut "Fear Of Missing Out" que va sortir el 2017, deu anys després que Jen Razavi i Poli van Dam muntaran el grup amb ganes d'explicar històries. Les quatre noves cançons que han tret aquest any en l'EP "Dear Beer" ofereixen un equilibri entre la introspecció de les experiències negatives i el inspirador de les melodies que animen a sobreposar-se. Sens dubte obren un nou capítol que les portarà lluny.
+ Info próximament a:
www.hfmncrew.com
www.barnanroll.com
www.gasteizcalling.com
http://www.punkindrublicfesteurope.com

Cuándo?

18:30 Horas, viernes, 17 de mayo 2019

Dónde?

Poble Espanyol de Barcelona
Camí de la Foixarda, 1 08038 Montjuïc Barcelona Spain

Qué hay de nuevo en Barcelona

Organizador:

HFMN CREW, Barcelona

Más eventos en Barcelona