Tu també marxaràs? - Fugim de les fronteres | Barcelona

Tu també marxaràs? - Fugim de les fronteres

Qué está pasando?

Fugim de les fronteres s'uneix amb Òmnium Cultural, per a crear el seu cinquè espectacle i ho fa el dia 2 de març a les 18h al teatre de Sarrià (Pare Miquel de Sarrià, 8) on l'associació va presentar el seu primer espectacle.
 
"Tu també marxaràs?" explica la història d'amistat entre una noia refugiada i una voluntària d'una ONG en un camp de refugiades. Aquesta relació d'amistat va creixent a mesura que l'obra avança i les dues protagonistes connecten cada cop més, tot i venir de dues realitats aparentment molt diferents. "Tu també marxaràs?" parla d'amistat, de diferències, d'amor, de guerra, d'infància, d'enyorança, de persones. L'espectacle vol posar en qüestió si realment es vol acollir, si realment es vol renunciar als privilegis i si, quan es parla de sororitat, aquesta paraula engloba realment a totes les dones.
 
Un espectacle creat per DONES, dirigit per DONES, interpretat per DONES per despertar a DONES. Una barreja de música, teatre, dansa i poesia de la mà de diferents artistes. A més a més, l'espectacle serà interpretat en llengua de signes.
 
Tots els beneficis van destinats a l’asssociació Fugim de les fronteres per a seguir treballant en la causa humanitària de les persones refugiades. 
 
 
 

Entradas desde 10,91 €

Cuándo?

18:00 Horas, sábado, 02 de marzo 2019

Dónde?

Teatre de Sarrià.
Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
08034 Barcelona
Barcelona
España

Qué hay de nuevo en Barcelona

 • Colau renombra la avenida Príncipe de Asturias...
  www.elmundo.es
 • Miki graba en Barcelona el videoclip de 'L...
  www.rtve.es
 • El Barcelona defiende título en Madrid en la g...
  www.cope.es
 • Barcelona elimina la avenida Príncipe de Astur...
  www.abc.es

Más eventos en Barcelona