IV edició Taral·la, la Fira de la Música i l'Educació | Granollers

IV edició Taral·la, la Fira de la Música i l'Educació

Qué está pasando?

Dirigida | 1971 | per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert amb el seu equip de l'Associació Totsona i organitzada amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
L'element central de la fira és la música, entesa com a part de La Vida dels infants i com a una de les millors estratègies educatives.
La fira es farà els dies 14 i 15 de setembre per a professionals o estudiants en l'àmbit de la música i l'educació, amb una formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. L’objectiu de l’organització és que els assistents puguin carregar piles i emportar-se recursos, idees i material pel nou curs. El dissabte 14 d’11:00h a 19:00h la fira obrirà les seves portes a les famílies amb infants d'entre 0 i 10 anys, en aquesta edició també proposen tallers inclusius per Neces- sitats Educatives Especials. Taral·la ofereix concerts i dansa en viu, tallers per a di- ferents edats, expositors, propostes didàctiques, animacions a l'espai exterior, es- pais pels més petits, foodtrucks i moltes altres experiències enriquidores on l'in- gredient principal serà la música.
Si voleu gaudir d'un cap de setmana ple de música, educació, creativitat i di- versió, no oblideu comprar ja les vostres entrades per a Taral·la 2019!

Cuándo?

09:00 Horas, sábado, 14 de septiembre 2019

Dónde?

Roca Umbert F A
Avinguda Prat de la Riba, 84 08401 Granollers Spain

Organizador:

Fira de la música i l’educació, Granollers

Más eventos en Granollers