PRIMERA RELAXING WORLD CUP OF CAFE CON LECHE | Madrid

PRIMERA RELAXING WORLD CUP OF CAFE CON LECHE

Qué está pasando?

Trobada | 1971 | relaxing cup of café con leche.
Relax, ambient, plaer...

Discusión

Aguantarem tant ? Ja tinc ganes
7/8/2020¿..?.... estaremos vivos por esas fechas????
I si hi anem aquest agost, abans del referèndum? I que tremolin a Madrid en veure que la plaça no és tan "mayor" com es pensen
A mi no me gusta el cafe con leche , lo puedo tomar solo ? El cafe amb llet no m'agrada ,el puc pendre sol ?
Ara corro ha comprar una agenda del 2020 i m'ho apunto !!!!!!!
Emmmm... Quin any era ? és per fer plans.
Of course!!! Asistire. Estará Ana?
En Plaza Mayor of course
Qué largo me lo fiáis, Sancho!!
http://www.youtube.com/watch?v=POyOyMRJbjE
jo mes m´estimo "carajillo" amb Aromes de Montserrat
BON DIA. ENS HEM QUEDAT ESTANCATS TOTALMENT!! QUEDEN: 6 anys - 10 mesos i 4 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena EXPONENCIAL. Salut a tothom.
Jo dure xurros i porres... Jjj
BON DIA He enviat una fotografia a aquesta pàgina per participar en un concurs. No premien la millor fotografia, sinó la més votada. Em doneu un cop de sort?? Només cal entrar i clicar m'agrada a la meva foto. Dels participants votants també faran un sorteig. Passeu-ho als vostres contactes, si us plau... GRÀCIES!! Heu d'entrar, buscar la foto i votar-la.
Va, avui ho farem diferent i us dedicaré una cançó a tots els que compartiu l'espai per fer-ne un gran esdeveniment.
Bon dia, això no funciona. Havíem d'arribar a milers i no hem arribat ni a cinc-cents! Si us plau, animeu els vostres contactes del Facebook i inflem l'esdeveniment de "hi assistirà". Ànims. Que tremolin!!!
Si us plau, ajudeu-me a que aquesta pàgina tingui molts seguidors. Cliqueu (Y) dins de la pàgina. I si no us sap greu, doneu difusió entre les vostres amistats. Gràcies https://www.facebook.com/RugbyFotografies?ref=hl
BON DIA. ENS HEM QUEDAT ESTANCATS!! QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 17 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
Voteu al MARC MARTORELL, si us plau. Excel·lent persona i jugador de rugby, i fill meu. És per una bona causa. Podeu escoltar-la abans de votar, si voleu. Es mereix guanyar. Ho podeu fer un cop al dia fins al dia 12. I cada ordinador o mòbil pot fer un vot. MOLTES GRÀCIES
Féu pinya, si us plau Voteu al MARC MARTORELL, el meu fill Avui i demà són els darrers dies per poder-ho fer (es pot repetir el vot cada dia) GRÀCIES
Rajoy viajaba en un avión. En el asiento de al lado iba una niña a la que Rajoy miró y le dijo: ---- dicen que los viajes de avión se hacen más rápidos charlando, ¿te parece que hablemos?. La niña, cerrando el libro que tenía en sus manos, le dijo --¿de qué le gustaría hablar?-- Rajoy respondió --¿te parece que hablemos de la independencia de Cataluña?-- --bueno-- respondió la niña --pero déjeme, antes, hacerle una pregunta: -- un caballo, una vaca y un ciervo comen lo mismo, o sea hierba, ¿Verdad?--- Sí-- contestó el inteligente Presidente --pues bien, me puede explicar por qué el ciervo caga bolitas, la vaca hace una "plasta" y el caballo una pelota como de hierba seca?-- Rajoy, visiblemente sorprendido por la inteligencia de la niña y tras pensar un rato, dijo: --pues no tengo ni la más mínima idea-- La niña, retirando la mirada del presidente y volviendo de nuevo con interés al libro, le dijo: --¿De verdad se siente cualificado para discutir sobre la independencia de Cataluña, cuando no puede ni opinar sobre una mierda?
SI US PLAU, VOTEU AL Marc Martorell Escoda Avui és el seu aniversari. Serà un bon regal. I la causa s'ho val GRÀCIES Serà un bon regal per a ell i per a l'associació a qui destinarà el premi.
Ja només falta 5 anys i dos dies!!
Quines ganessssss!!!!!! Anirem i serem ja un país independent!!!!!
No m'ho perdo per res del món...! No oblideu convidar a la Botella, de fet l'hi devem a ella "el evento"
Insisteixo, que la Bottle fins i tot pensa en anglès. Aquests dies, fent shopping, li van preguntar a quina botiga compraria. -- Pues ahora voy Al Gato Negro. ¿Al Gato Negro? Pues no conozco esa tienda. -- Ay, no perdona, quería decir al TheCatLong. (acudit sentit al Sálvame, de Telecinco, un programa cultural)
BON DIA. ENS HEM QUEDAT ESTANCATS TOTALMENT!! QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 13 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena EXPONENCIAL. Salut a tothom.
Això s'està aturant. A veure si ens animem un altre cop i aconseguim augmentar 200 membres més, va. Passem-ho a 10 contactes dels nostres cadascú, a veure què passa!! ;-) :-)
Jo m'apunto, però es que al 2020, ves a saber on estaré..... es massa lluny això, company.
in Plaza Prim!
El fet d'apuntar-se a l'esdeveniment no és res més que una broma simpàtica per aconseguir ser molts en un esdeveniment a la xarxa. Apunteu-vos-hi i passeu-ho als vostres contactes, a veure si aconseguim fer un rècord! Animeu-vos!! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=fn7OjboIPSg
http://www.youtube.com/watch?v=22h3ZPjxIL0
BON DIA. QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 16 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
Ihaveacuestion: its necessary go by pie or by train?
BON DIA. ENS HEM QUEDAT ESTANCATS!! QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 20 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
Mmmmmmm... L'exponencialitat no funciona!
BON DIA QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 21 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
Apunteu-vos, si voleu, en aquest grup: https://www.facebook.com/groups/245944775530494/
us apunteu????
Vale! No pengeu videos, si us plau. Podem generar malentesos, encara que sigui de broma. Ens podem centrar en el que és l'esdeveniment? ;-) gràcies per la col·laboració de tots! ENDAVANT, SEMPRE ENDAVANT!!
NEW!!! Remix of Relaxing cup of "Cafe con Leche" by Ana Bottle
Tenim un potencial de 4679 persones que no s'acaben de decidir... Animem-les!! ;-)
QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 22 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
QUEDEN: 6 anys - 11 mesos i 23 dies!! Apunteu-vos i passeu-ho als vostres contactes. Fem cadena: Hem demostrat que en sabem fer més que ningú, de cadenes!
Ja tinc ganes de ser-hi!!!!
És que no som justos ambLa Bottle. Si en realitat, sap anglès. Si no, en comptes de parlar de "relax" hauria dit, a la castissa, "relajo", que en gerundi seria "relagint"

Cuándo?

00:00 Horas, viernes, 07 de agosto 2020

Dónde?

Madrid, Spain
Calle de Garganta de los Montes 28045 Atocha Madrid Spain

Qué hay de nuevo en Madrid

Organizador:

Xavi Martorell, Madrid

Más eventos en Madrid