Claret & Ramírez en Santa Coloma de Gramenet | Santa Coloma de Gramenet

Claret & Ramírez en Santa Coloma de Gramenet

Qué está pasando?

Dani Claret & Álex Ramírez a Santa Coloma de Gramenet
Dani Claret & Álex Ramírez actuaràn al Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet el pròxim divendres 15 de febrer de 2019 a les 21:00 hores.
Robert Schumann, Pau Casals, Cesar Franck i Claude Debussy: aquests van ser alguns dels protagonistes del nostre debut. Era l’any 2012 i acabava de néixer el Duo Claret-Ramírez.
Des d’aleshores, hem realitzat actuacions arreu de Catalunya, França i Luxemburg.
La diversitat de programes que hem interpretat ens ha permès endinsar-nos en la majoria d’obres de refèrencia per a violoncel i piano. Si bé hem mantingut una inquietud permanent per a conèixer tot tipus de repertori, sempre hem coincidit en la fascinació cap a un dels compositors més trascendentals de la història de la música: Ludwig van Beethoven. Tant és així, que la seva presència ha estat constant als nostres programes de concert.
El camí que hem traçat fins ara ens convida a pensar que, coincidint amb els 250 anys del seu naixement, és el moment d’afrontar un dels nostres gran reptes: la Integral de Beethoven per a violoncel i piano.
 
Daniel Claret • violoncel / Àlex Ramírez • piano
 
 
Entrades per Dani Claret & Álex Ramírez a l'Auditori Can Roig i Torres
Les entrades per Dani Claret & Álex Ramírez a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu des de 8 euros + despeses de gestió. 
¡No et quedis sense entrades!
 

Entradas desde 8,00 €

Cuándo?

21:00 Horas, viernes, 15 de febrero 2019

Dónde?

Auditori Can Roig i Torres
Carrer de Rafael de Casanovas, 5
08921 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
España