Coral Cantiga en Santa Coloma de Gramenet | Santa Coloma de Gramenet

Coral Cantiga en Santa Coloma de Gramenet

Qué está pasando?

Coral | 1971 | Cantiga a Santa Coloma de Gramenet
Coral Cantiga actuaràn al Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet el pròxim divendres 24 de maig de 2019 a les 21:00 hores.
En el popular i prestigiós marc del casal barceloní dels Lluïsos de Gràcia, Leo Massó va fundar l’any 1961 la Coral Cantiga. Des dels inicis, la seva prolífica activitat artística va ser complementada per l’impuls que donà a la fundació del cor infantil El Virolet (1966) i del cor juvenil Sinera (1967), cobrint d’aquesta manera la pràctica del cant coral a totes les edats i amb la intenció de donar-hi continuïtat. Más recentment, aquesta oferta s’ha ampliat amb les corals Vent del Nord i La Fuga. La Coral Cantiga ha estat dirigida successivament pel mateix Leo Massó, Oriol Ponsa, Edmon Colomer i –actualment– Josep Prats.
La Coral Cantiga ha estat dirigida per directors de reconegut prestigi; entre altres, Pierre Cao, Laszlo Heltay, Oriol Martorell, Salvador Mas, Antoni Ros Marbà, Johan Duijck, Fernando Eldoro, Marcos Leite, Trevor Pinnock i Néstor Andrenacci.  El seu repertori inclou obres de totes les èpoques i estils.
 
Josep Prats • director
 
Entrades per Coral Cantiga a l'Auditori Can Roig i Torres
Les entrades per Coral Cantiga a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu des de 8 euros + despeses de gestió. 
¡No et quedis sense entrades!
 

Entradas desde 8,00 €

Cuándo?

21:00 Horas, viernes, 24 de mayo 2019

Dónde?

Auditori Can Roig i Torres
Carrer de Rafael de Casanovas, 5
08921 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
España

Más eventos en Santa Coloma de Gramenet