David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet | Santa Coloma

David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet

Qué está pasando?

David | 1971 | Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet
David Amor i Txabi Franquesa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 14 de desembre de 2019 a les 21:00 hores.
David Amor i Txabi Franquesa es pugen junts a l'escenari per primera vegada amb el millor dels seus monòlegs. Un gallec i un "xarnego" que ens explicaran les seves últimes vivències i experiències Si el que busques és plorar de riure, no et penediràs! Un espectacle no recomanat per a celíacs de l'humor i intolerants al riure fluixa.
David Amor. Després de molts anys als escenaris de televisió, David Amor té clara una cosa: L'únic reality en el qual pot sortir és "La teva cara em sona", un programa de cançons .... i això que no sap cantar !! ¡Humor fresc amb aquestes dosis de segones intencions gallega que només ell és capaç de donar-li als seus monòlegs.!
Txabi Franquesa. Professionalment, se'l considera un artista "polipatético". Toca diversos pals: teatre, cinema i televisió. Encara que tal i com està el tema, pot ser que acabi amb un pal de fregar netejant els vàters de l'estació d'Atocha ... tot i que segons la seva àvia, és el millor còmic del país. I ell la vol com si fos de la família.
En quant a la fitxa artistica és stand-up pur i dur, aixi que poqueta cosa ... Deixa-ho amb text original de David Amor i Txabi Franquesa.
 
 
Entrades per David Amor i Txabi Franquesa al Teatre Josep María de Sagarra
Les entrades per David Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. 
¡No et quedis sense entrades!
 

Entradas desde 18,00 €

Cuándo?

21:00 Horas, sábado, 14 de diciembre 2019

Dónde?

Teatre Josep Maria de Sagarra
Carrer Lluís Companys, 27
Santa Coloma
Barcelona
España

Más eventos en Santa Coloma