Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet | Santa Coloma

Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet

Qué está pasando?

Os | 1971 | Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet
Os bonecos de Santo Aleixo actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet els pròxims dissabte 16 i diumenge 17 de novembre de 2019 a les 21:00 hores i 12:00 hores respectivament.
Les titelles de Sant Aleixo, propietat del Centre Dramàtic d'Évora, estan entre els titelles més antics d'Europa.
Procedeixen del poble portugues d'Alentejo i la seva referència més llunyana data del 1798. Són una de les expressions artístiques més conegudes i apreciades del seu país. Es tracta de titelles de vareta manipulats des de dalt, a semblança de les grans titelles del sud d'Itàlia i del nord d'Europa, però molt més petits (entre 20 i 40 cm), estan fets de fusta i suro i el seu vestuari permet identificar els personatges de la història.
Els textos, transmesos oralment, són una fusió entre la cultura popular i l'escriptura erudita. L'acurada il·luminació de l'escena s'aconsegueix amb llums d'oli i la música (guitarra portuguesa) i les cançons són interpretades en directe.
La seva improvisació amb el públic i la penombra de la sala, aconsegueixen una atmosfera que sembla procedir de segles enrere. La seva manipulació pertany a una "família" constituïda per actors professionals que garanteixen la permanència de l'espectacle i asseguren la seva continuïtat.
 
 
Entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo al Teatre Josep María de Sagarra
Les entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 10 euros + despeses (dissabte)  i 8 euros + despeses (diumenge) de gestió. 
¡No et quedis sense entrades!
 

Entradas desde 8,00 €

Cuándo?

21:00 Horas, sábado, 16 de noviembre 2019

Dónde?

Teatre Josep Maria de Sagarra
Carrer Lluís Companys, 27
Santa Coloma
Barcelona
España

Más eventos en Santa Coloma