Kebyart ensemble | Terrassa

Kebyart ensemble

Qué está pasando?

Creat a l’ESMUC l’any 2014 per quatre joves catalans, van ser inicialment guiats per Nacho Gascón. Han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, el Quartet Casals, Cuarteto Quiroga, Hatto Beyerle (Alban Berg Quartett), Patrick Jüdt (Ensemble modern), Alexander Pavlovsky i Ori Kam (Jerusalem Quartet), Gregor Sigl (Artemis Quartet), Johannes Meissl, Vincent David, Jordi Francés, Albert Julià i l’Ensemble Squillante.
Són guanyadors de nombrosos premis com ara “El Primer Palau 2016”, “Joventuts Musicals de Catalunya”, “Catalunya Ràdio”,  Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música” i el primer premi en la XIVª edició del Concurs Internacional de Música “Les Corts” entre d’altres.
Han ofert concerts per tota la península i també a diferents països europeus. Han estat programats a les temporades del Palau de la Música Catalana, l'Auditori de Barcelona, Fundación Juan March... A més han gravat el seu primer treball discogràfic "Accents" per Columna Música, lloat per la crítica especialitzada.

Entradas desde 7,50 €

Cuándo?

20:00 Horas, sábado, 13 de abril 2019

Dónde?

Auditori Municipal de Terrassa.
Carrer de Miquel Vives, 2

Más eventos en Terrassa